Coaching

Hvem har glæde af Coaching: Coaching er for dig der primært vil fokusere på din nuværende situation og dine ønsker og drømme for fremtiden. Coaching er for dig, som ønsker at udfolde dit fulde potentiale, enten personligt eller professionelt. Du kan gennem coaching opnå personlig indsigt, lære dig selv bedre at kende og få øje på dine ressourcer.

Hvad er Coaching: I Coaching arbejder vi sammen om, at sætte konkrete mål, alt efter hvad du ønsker at opnå, vi ser på hvad der forhindre dig og står i vejen for at du når dine mål og hvad der motivere dig til, at arbejde og holde fast i din planer, ønsker og drømmer.

Coaching kan hjælpe dig med, at bryde negative tanke og handlemønstre, overkomme forhindringer og udfordringer og erstatte dem med nye, motiverende alternativer.

Coaching handler om fremtiden og går ikke i dybden med årsager fra barndommen og tidligere traumer.

Livsmestring:

Du får altså fra første sessioner konkrete og brugbar værktøjer til, at arbejde med dine udfordringer. Det betyder, at du vil opleve en større klarhed og handlemuligheder, som giver håb og styrke ift. at arbejde hen mod dine ønsker og mål for fremtiden.

Tryghed og Tillid:

Jeg har tavshedspligt og tager selvfølgelig dette meget seriøst. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og har tillid til mig. Jeg skaber et rum, hvor du kan komme med alt det der er dig, og blive set og mødt uden fordomme og med forståelse. De udfordringer du står med er ikke anderledes eller forkerte ift. alle andres.

Online:

Både Stress behandling, Coaching og Terapi kan foregå over skype, hvis du ikke har mulighed for, at komme til mig i mit terapilokale.

Online booking: https://system.easypractice.net/book/raabo-mind-body

Kontakt: Kontakt