KropsTerapi i Syddjurs

– Skørring/Mørke

Behandling på Briksen

DBT KropsTerapi – Bliv Smertefri og opnå Ro og Balance i kroppen

Hvad er DBT Kropsterapi:

Du kender måske Totum (http://www.totum.dk) og Body SDS (http://www.body-sds.dk). DBT KropsTerapi (http://www.danishbodytherapy.dk) er ligeledes en gren indenfor kropsterapien og er anerkendt og effektiv på samme måde. Så ønsker du at blive smertefri, opnå ro og balance og slippe stress og spændinger og opleve velvære? så prøv en KropsTerapi behandling.

Kropsterapi kan afhjælpe:

 • Behandle stress og symptomer på stress
 • Behandler skader/Sportsskader
 • afhjælpe angst
 • forløse traumer
 • afhjælpe og reducere gigtsmerter
 • Behandle og reducere smerter generelt
 • fjerne eller afhjælpe en tennisalbue, museskader m.m.,
 • fjerne eller afhjælpe ryg- og nakkeproblemer
 • forbedre din tilstand hvis du har astma, KOL eller andre lungerelaterede sygdomme
 • forbedre din fordøjelse og afhjælpe fordøjelses symptomer
 • fjerne eller afhjælpe søvnløshed
 • selvforkælelse, afslapning m.m.

Hvad er KropsTerapi:

kropsbehandlingen er en dybdegående og pulserende massage, som arbejder med kroppen og dens energisystem, og dets indvirkning på kroppen og organerne. Udgangspunktet for behandlingen tager sit afsæt i det du som klient kommer med både på det fysiske og psykiske plan.Kropsterapi er baseret på anerkendte teknikker. som består af en kombination af forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende led frigørelser, øvelser og samtaleterapi, der tilsammen udgør et effektivt værktøj til at afhjælpe smerter både kroniske og akutte, skader og skavanker, stress, angst, omm.

I kroppen kan der både være smerter og blokering som kan skyldes fysiske belastninger eller følelsesmæssige udfordringer. KropsTerapi er meget effektivt til begge dele. Kroppen husker det vi oplever og vi kan derfor opleve at psykiske udfordringer og stress sætter sig som blokering, spændinger eller smerter i kroppen. Ved at løsne op for disse, kan vi få balance i både krop og sind.

Der er i dag en mere og mere udbredt opfattelse af, at vores krop og psyke hænger sammen som en helhed. Og det er netop i denne opfattelse, Kropsterapi tager sit udgangspunkt . Alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis. Oplevelser, erfaringer og følelser. 

Fokus i kropsterapi ligger på at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne. Kropsterapi arbejder ud fra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten.

Kropsterapi styrker kroppen til at kunne restituere og dermed helbrede sig selv. Behandlingen er medicinfri og kræver ikke lange forløb med genoptræning eller psykologisk samtale.

Kropsterapi forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk.

Hvordan foregår kropsTerapi behandlingen:

SAMTALE

Behandlingen starte med en kort samtale, hvor vigtige problemstillinger og dine ønsker drøftes.

Alt efter behov vil vi i løbet af behandlingen samtale om det jeg og du mærker i din krop, det kan være både det psykiske og fysiske aspekt. Det skyldes, at DBT KropsTerapi arbejder med idéen om det hele menneske og at der er en sammenhæng mellem det fysiske og psykiske.

PÅKLÆDNING

Du ligger på ryggen eller maven med et tæppe over dig til behandlingen. For at opnå den bedste effekt af vores behandling anbefaler vi, at du ligger afklædt i trusser/ underbukser og en bh eller undertrøje.

RESULTATER

Du vil opleve et fantastisk velvære. Din krop og sind vil være rolig, afslappet og let. og dit overskud større. Dit åndedræt frit og roligt og din krop friere til at bevæge sig. Det er vigtigt at du drikker massere af vand efter behandlingen.

Anbefaling fra en klient i kropsterapi:

Jeg er nok lidt skeptisk over for alternative og nye behandlingsformer, men Tanja fik bugt med mine dobbeltsidede tennisalbuer i løbet af få og superbehagelige behandlinger. Jeg kan virkelig anbefale Tanja👍

Iben Kierkegaard Sjørslev

Anbefaling fra en kropsterapeut Klient:

Mmm jeg har virkelig fået en skøn skøn kropsbehandling hos Tanja 🥰🙏Jeg oplevede en virkelig dejlig balance imellem de maskuline og feminine energier, herunder også fysisk hvor det maskuline var med tryk, teknikker og lidt hårdere greb og bevægelser af kroppen og så det feminine med en slags indbygget omsorg, bløde hænder, mere vuggende bevægelser og den skønneste lyd under behandlingen ❤️Jeg havde endvidere noget, der “sad fast” bag et skulderblad da jeg kom og som Tanja behandlede lokalt.Selvom det ikke føltes helt lindret da jeg gik, så gik der ikke mere end et par dage så var det helt væk og jeg var smertefri igen😍Jeg kommer helt sikkert igen 🙏 Aura Joulie Bjerre