Kropsterapi – med Indre Barn Terapi

Opstarts tilbud i aug og sep.

  •  Lær dig selv bedre at kende, gennem indre barn terapi.
  •  Effektiv og skånsom Terapi til at arbejde med gentagende og fastlåste reaktionsmønstre i dit liv

Mange af os kender nok til at fare op og overreagere, hvis vi møder modstand, bliver såret eller der opstår en konflikt. Og faktisk skyldes det ofte ubearbejdede oplevelser i vores barndom. Vi kan lære at reagere mere hensigtsmæssigt ved at tage kontakt til vores indre barn.

Når vi reagerer barnligt eller uhensigtsmæssigt i en konflikt med vores børn, vores partner eller andre så ved vi det godt, men vi har svært ved at lade være og vi ved faktisk ikke helt hvorfor – indre barn terapi kan hjælpe dig.

Hvordan: under kropsterapi sessionen guides du nænsomt til at genskaber en kærlig forbindelse til dig selv, og lærer at være den kærlige voksne, som du savnede som barn. Ofte har vi ikke følt os, set, hørt og forstået – så ved at give dig selv det kan du heale dine barndomsoplevelser.

Indre Barn er en effektiv metode til at heale barndoms oplevelser, hvor du tager ansvar for dit eget liv, og lærer at drage omsorg for dig selv i situationer hvor du har manglet en voksen.

Vi har alle en historie, som påvirker os på forskellig måde. Du har sikkert oplevelser, hvor du ikke har haft de rette ressourcer til at reagere hensigtsmæssigt.
Det kan have skabt falske overbevisninger, som mindreværd, følelse af at være uelsket, at være alene, forladt, misforstået osv. Terapien handler IKKE om at placeres skyld, men om at lære at være der for os selv.

Læs mere her: https://sundhedsguiden.dk/temaer/at-heale-dit-indre-barn