Angst og StressBehandling i Syddjurs – eller Online forløb

Oplever du Stress eller Angst symptomer?

Unik kombi behandling af både krop og sind – ved stress, angst og stressrelateret tilstande

Speciale i angst, Stress og stressrelateret tilstande som f.eks. chok og livskriser

Hvem har glæde af Stress Coaching og Stress behandling:

Når Angst, Stress eller chok og kriser rammer, er det så vigtigt at vi får rakt ud og søgt hjælp – du kan ikke håndtere og stå med det selv. Både krop og sind reagere voldsomt og har brug for ro og afklaring.  – Jeg har stor professionel og personlig erfaring med at komme sig over stress og angst Om mig

Stress og/eller angst behandling, er for dig der står i varig stress eller akut krise, chok eller oplever stress symptomer og måske angst symptomer. Du ønsker, at komme af med din stress nu og her, få ro i kroppen og blive stressfri. Du vil gerne lærer at levet et liv, hvor du kan håndterer og mestre stress og forbygge at du bliver syg igen.

Sådan forgår behandlingen

første prioritet, at få styr på nervesystemet og få ro i kroppen igen. Der er kropsterapien helt exceptionel, den beroliger kroppen, slukket for det overaktive nervesystem, hjælper kroppen i balance igen og fjerner stresshormoner –  Kortisol og Adrenalin. Det vil give dig øjeblikkelig lindring og ro og du har det allerede meget bedre.

Anden prioritet, er at give dig håb og handlemuligheder. Altså at du har en plan ift. din situation og du ved hvad du skal, når du går herfra. Du får helt konkrete redskaber til, at afhjælpe kropslige symptomer og hjælpe dig selv, og det giver en kæmpe ro, fordi du ikke længere er handlingslammet, fortabt, og bange. Evt choks og traumer forløses også her.

Efterfølgende arbejdes der med de mønstre og årsager der er grunden til, at du endte i stress, krise og/eller angst. Så du ikke ender der igen.

Et forløb hos mig strækker sig typisk over 3-7 gange afhængig af din situation og ønsker for vores samarbejde. Jeg kombinerer kropsterapi, afspænding/yoga, stressbehandling, chok og traumeforløsning og terapi i en unik sammensætning der passer lige til din situation.Jeg har mulighed for at tilbyde varme i briksen, tyngdetæppe, øjenpude, aromaterapi omm. Der alt sammen er med til at hjælpe dig i balance.

Kontakt mig i dag for en afklarende samtale, jeg har altid akutte tider.

Anbefalinger:

Klient i forløb: Jeg kan varmt anbefalede Raabo Mind &Body.

Jeg valgt Tanja, da det var vigtig at finde en som selv har være igennem en stress/angst periode, som kan sætte sig ind i hvordan det er.

Efter sommerferie blev jeg hårdt ramt af stress/angste, hvor jeg have kraftig kropslig fornemmelse, rigtig mange tanker og have svært ved at finde ro, både nat og dag.

Ved siden af dette fik jeg også angst. Angst for alt det jeg mærker og om jeg overhoved kunne komme på den anden side.

Med samtaler og forskellig øvelser har jeg i dag en næste symptom fri krop i dag. Jeg er begyndt stille og rolig på arbejde. 🙏

Mit Forløbet forgår online hvilken var rigtig godt for mig , da jeg bor i Vestjylland. Det fungeren rigtig godt, så hvis man som mig, bor langt væk fra Tanja så kan jeg godt anbefale at man kan tage et forløb online.

Min varmeste anbefaling fra

Henriette – Vestjylland

Klient: Da jeg startede ved Tanja, var jeg længere nede end jeg tillod mig selv at tro på. Jeg troede ikke på “begrebet stress”. Men jeg blev klogere…Tanja er virkelig dygtig! Uanset hvor hårdt jeg kæmpede for at holde hende ude, formåede hun alligevel at komme dybt ind under huden på mig, helt derind hvor jeg ikke selv have været længe, og det gjorde ondt.Men hun var så professionel og hjertevarm på samme tid, så hun blev faktisk den eneste person jeg følte mig tryg ved gennem hele mit forløb.Jeg sidder i dag med en dyb taknemmelighed over at have mødt Tanja, over at have taget skridtet og brudt mine egne grænser, for jeg har fået så meget med mig i bagagen.Jeg vil til hver en tid anbefale Tanja Raabo

Hvis du vil vide mere om stress og mine metoder kan du læse mere herunder

Symptomer på Stress:

Ofte opdager vi ikke selv, at vi er stresset, før det er rigtig slemt. Hvis du har nogle af nedestående symptomer, kunne du have glæde af Stress Coaching og rådgivning. læs mere her om Sundhedstyrelsen anbefalinger ang. Stress (https://www.sst.dk/~/media/1F3440D9D44E4FD09A0CBC7D602E5FA6.ashx)

 • Sover dårligt
 • Svimmelhed
 • Hjertebanken
 • Hovedpine
 • Mavesmerter
 • Uro
 • Hukommelses/koncentrationsbesvær
 • Kort lunte
 • Tankemylder
 • Bekymringer
 • Mindre social
 • træt
 • Humørsvininger
 • Angst
 • Nedtrykthed

Psykiatrifonden om Stress symptomer: (https://psykiatrifonden.dk/viden/temaer/stress)

Hvad er Stress Behandling:

Som Stress coach arbejder jeg udfra den nyeste forskning, viden og metoder på området. Jeg arbejder udfra et Metakognitivt perspektiv, en 12- trins model og 8 mindfulnessbaseret leveregler til et stressfrit liv (Stress Academy)nu og i fremtiden. Det er en meget effektiv metode som virker, den er udviklet på baggrund af forskning omkring stress. Metoden bygger på mindfulness og kan både behandle og forebygge stress. Læs mere om hvad metakognitiv terapi er: (https://psykoterapeutforeningen.dk/om-psykoterapi-2/terapiretninger/metakognitiv-terapi/)

I forløbet lærer du bla.:

 • Få ro i kroppen og nervesystemet nu og her
 • At opdage og kende dine stress signaler og faktorer
 • At føre en Nostress logbog
 • Bliver fortrolig med meditation og mindfulness
 • Hvordan stress påvirker dig både mentalt og kropsligt og hvordan du mestre og forebygger dette
 • At skabe nye vaner og holde fast
 • Hvordan du arbejder med dine tanker og bekymringer
 • Hvordan du passer på dig selv og forebygger stress

Stressmestring:

Du får altså en masse konkrete og brugbare værktøjer, som vil give dig handlemuligheder, klarhed og styrke allerede fra første session.

Tryghed og Tillid:

Jeg har tavshedspligt og tager selvfølgelig dette meget seriøst. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og har tillid til mig. Jeg skaber et rum, hvor du kan komme med alt det der er dig, og blive set og mødt uden fordomme og med forståelse. De udfordringer du står med er ikke anderledes eller forkerte ift. alle andres.

Online:

Både Stress Coaching og Terapi kan foregå over skype, hvis du ikke har mulighed for, at komme til mig i mit terapilokale.

Hvorfor vælge Psykoterapi: Psykoterapi vs. psykolog og psykiater. Læs mere her: https://psykoterapeutforeningen.dk/om-psykoterapi-2/psykoterapeut-vs-psykolog-og-psykiater/

Mit Terapirum