Størst af alt er FREDEN

Jeg bliver ofte spurgt om: ”jamen hvad er det så du laver?” Hvad hjælper du folk med?”

Og det er virkelig svært at svare på, fordi det ikke er særlig konkret og meget forskelligt. Men i dag blev jeg alligevel inspireret til at sætte lidt ord på, hvad der for mig er det vigtigste ved det jeg arbejder med, ved det jeg brænder for, og det, der har været det største, på min egen personlige rejse og gjort den absolut største forskel for mig.

Hvis du ikke allerede kender min personlige beretning, om min rejse kan du læse om det under ”om mig” her på hjemmesiden, så det vil jeg ikke bruge så meget krudt på her.

Som i nok ved, eller kan læse mere om her på siden, så hjælper jeg rigtig mange mennesker med vidt forskellige udfordringer i deres liv, gennem stressbehandling, terapi og kropsterapi – og dog, er det alligevel, i sidste ende ikke så forskelligt, hvad jeg hjælper dem med.

 – Det er ikke kun det ønske de kommer ind ad døren med, det er ikke kun det de ringer eller skriver til mig omkring, som jeg hjælper dem med – Det er helt sikkert noget, de fleste af os ikke engang tænker over, at vi mangler, eller er klar over, at vi gerne vil have.

På min egen rejse søgte jeg hjælp til min stress, angst, mønstre, traumer, kriser osv. Men det der virkelig ændrede mit liv var, da jeg oplevede: FRED, fred med mig selv, fred i mig selv, fred med mine relationer, fred med min fortid, fred med alle mine fejl, fred med alle andres fejl, fred med andres meninger, fred med min mand, mine børn, min familie, fred med alt det svære i livet, fred med alt det der er sket og fred med alt det der vil komme.

At opleve denne her helt dybe fred, ændre alt.

Og hvordan opnår du så lige denne her fred, eller kært barn har mange navne – ro, selvkærlighed, tillid osv osv. Men for mig er det altså fred.

Det gør du igennem en hel masse arbejde med dig selv og det er selvfølgelig det, jeg hjælper folk med.

Målet er ikke at komme af med din angst eller stress, ændre hvad andre tænker og mener om dig, eller undgå at der sker noget slemt – målet er at finde fred med, at også det er en del af liv, en del af dig og helt okay.

Hvis du kan være, fuldstændig i fred med alt hvad der er sket og alt hvad der kan ske her i livet, vil du opleve, at det rammer dig på en helt anden måde og at du kan rumme det og være i det med fred og accept.

Det er ikke det, der sker for dig der er problemet, men måden du reagerer, på det der sker- det er reaktionen der skaber lidelsen. Dvs. hvis du er i fred med, at alt er okay og som det skal være så vil du ikke opleve at blive væltet af dine kriser. Du vil opleve at du kan stå, i selv det største stormvejr.

Det betyder ikke, at vi ønsker os alt muligt svært her i livet, og at vi ikke skal gøre noget ved det!!! det betyder bare, at vi accepterer situationen som den er lige nu, i hvert fald for en stund.

Du har 2 valg, du kan leve i frygt eller i fred – hvad vælger du?

Jeg kan til tider have det lidt svært med dem som bare mener, at hvis noget eller nogen ikke tjener dig skal du vende dig om og gå – jeg mener, det er når vi turde bliver at vi udvikler os mest.

Hvis det giver mening for dig og du er blevet nysgerrig på mere, er du velkommen til at kontakte mig her på hjemmesiden, mail eller tlf.

KH Tanja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *